«
»
FacebookGoogle+

Марио Трайков: Срещи в БСП

Марио Трайков: Срещи в БСП


Червена мъгла и ли всички журналисти са в пълно невиденйие какво се случва !

Калоян Паргов -член на Изпълнителната бюро и Председател на БСП София, Стойко Танков -Председател на Областния Съвет на БСП Бургас, Марио Трайков -член на ОПКК на БСП и Иван Желязков -екс служител на Позитано 20. За какво са на тая кръгла маса. За какво си говорят? Ще разберем по късно от действията им. Засега е пълна неизвестност и журналистите не знаят.
Нмяа и офицялно обращение от БСП или от някой от централа !
Няма и и информация по медиите !
Ако някой има информация за тази среща и какво се е говорило на нея от визши функционери да се свърже с нас на редакционата ни поща !
Скъпи другарки и другари скъпи членове и симпатизанти съдействайте ни !
За нас е важно да информираме обществото особенно когато се събират знакови фигури от БСП какво са намислили скоро най вероятно ще разберем!

Срещи в БСП
Червена мъгла или всички журналисти са в пълно неведение какво се случва ! Калоян Паргов -член на Изпълнителната бюро и Председател на БСП София, Стойко Танков -Председател на Областния Съвет на БСП Бургас, Марио Трайков -член на ОПКК на БСП и Иван Желязков -екс служител на Позитано 20. За какво са на тая кръгла маса?

За какво си говорят?
Ще разберем по-късно от действията им. Засега е пълна неизвестност и журналистите не знаят. Няма и официално обръщение от БСП или от някой от централа !
Няма и и информация по медиите !

Ако някой има информация за тази среща и какво се е говорило на нея от висши функционери да се свърже с нас на редакционната ни поща !
Скъпи другарки и другари, скъпи членове и симпатизанти, съдействайте ни !

За нас е важно да информираме обществото особено когато се събират знакови фигури от БСП какво са намислили и скоро най-вероятно ще разберем!

От: Bulpress.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *