«
»
FacebookGoogle+

Марио Трайков: Срещи в БСП

Марио Трайков: Срещи в БСП


Червена мъгла и ли всички журналисти са в пълно невиденйие какво се случва !

Калоян Паргов -член на Изпълнителната бюро и Председател на БСП София, Стойко Танков -Председател на Областния Съвет на БСП Бургас, Марио Трайков -член на ОПКК на БСП и Иван Желязков -екс служител на Позитано 20. За какво са на тая кръгла маса. За какво си говорят? Ще разберем по късно от действията им. Засега е пълна неизвестност и журналистите не знаят.
Нмяа и офицялно обращение от БСП или от някой от централа !
Няма и и информация по медиите !
Ако някой има информация за тази среща и какво се е говорило на нея от визши функционери да се свърже с нас на редакционата ни поща !
Скъпи другарки и другари скъпи членове и симпатизанти съдействайте ни !
За нас е важно да информираме обществото особенно когато се събират знакови фигури от БСП какво са намислили скоро най вероятно ще разберем!


Срещи в БСП
Червена мъгла или всички журналисти са в пълно неведение какво се случва ! Калоян Паргов -член на Изпълнителната бюро и Председател на БСП София, Стойко Танков -Председател на Областния Съвет на БСП Бургас, Марио Трайков -член на ОПКК на БСП и Иван Желязков -екс служител на Позитано 20. За какво са на тая кръгла маса?

За какво си говорят?
Ще разберем по-късно от действията им. Засега е пълна неизвестност и журналистите не знаят. Няма и официално обръщение от БСП или от някой от централа !
Няма и и информация по медиите !

Ако някой има информация за тази среща и какво се е говорило на нея от висши функционери да се свърже с нас на редакционната ни поща !
Скъпи другарки и другари, скъпи членове и симпатизанти, съдействайте ни !

За нас е важно да информираме обществото особено когато се събират знакови фигури от БСП какво са намислили и скоро най-вероятно ще разберем!

От: Bulpress.info

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!