«
»
FacebookGoogle+

Народните представители от БСП направиха дарение на дома за сираци в Нови хан

Народните представители от БСП направиха дарение на дома за сираци в Нови хан
Народните представители от БСП направиха дарение на дома за сираци в Нови хан

И тази година председателят на БСП Корнелия Нинова и народните представители от ПГ на “БСП за България” дариха 5000 лв. за сираците от дома на отец Иван “Св. Николай” в Нови хан.

Средствата са за закупуване на храна, дрехи и книги. Инициативата на депутатите е традиционна, като много от тях помагат на дома и през годината.


Нинова пожела на децата да бъдат здрави и да се чувстват обичани, а на отец Иван- да има сили да продължава да се грижи за тях.

Заедно с Нинова бяха зам.-председателите на парламентарната група Георги Свиленски и Христо Проданов, депутатите Иван Ченчев, Георги Михайлов, Петър Витанов, Димитър Данчев и Николай Цонков.

Отец Иван благодари за направеното дарение и подкрепата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!