«
»
FacebookGoogle+

Нов председател на Младежкото Обединение на БСП

Нов председател на Младежкото Обединение на БСП

Младежкото Обединение на БСП
Малобройната младежка организация на БСП, която е около 5000 хиляди избра единствения кандидат.

От 320 делегати за него гласуваха 240.
Новия председател е Николай Бериевски.
Работи на Позитано.
Съвсем естествено избраника на Нинова да го изберат и то като е единствен. Въпроса с тая численост от 5000 млади хора какво могат да допринесат на БСП?


Или са млади кариеристи, които само се стремят за постове и длъжности. Дали и новия председател не е такъв, натегач за длъжности, предстои да видим. Времето ще покаже дали има качества или си е най-обикновен служител на Позитано.

Предният председател на младежите Вероника Делибалтова в личната си кариерна амбиция не получи пост и така срина младежката организация!
Тя още в денят на избирането си забрави на момента всички, които и помагаха в борбата!

Днес тя е в историята на БСП като човек, който с нищо не допринесе в редиците на столетницата!
Сега Николай Бериевски получава кредит на доверие от всички нас, но ще бъдем и критични, защото втори провал в редиците на младежите ще е фатален!
Затова казваме „дела трябват, а не думи“ и личностното израстване и кариера трябва да бъдат на втори план, а на първи да е младежката организация на БСП!

Поздравяваме новият председател на Младежкото Обединение на БСП!
Заявяваме, че сме готови да помагаме, но и ще следим и когато се налага ще критикуваме в името на едно силно и обединено обединение на младежите на БСП! Време е всеки да даде всичко спрямо силите си за изграждането на една силна партия такава каквато си я спомняме!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!