«
»
FacebookGoogle+

Поредното поругаване на Български герои!

Поредното поругаване на Български герои!

Поредното поругаване на Български герои.+СНИМКИ
Гробът на поручик Георги Петров Ванков- ПОПЕТО изпълнил честно и вярно дългът си към Отечеството като Българин на бункера прострелян с три куршума в сърцето!Поредното поругаване на Български герои

Умрял геройски за Ред и Правда през 9.8.1944г. До него положен в земята е подпоручик Петър М. Петров от 7-ми пехотен полк на Шумен, убит на фронта на 2.11.1944г. там където няма тръбен зов загинал за отечеството си!


Днес двата гроба са находящи в гр. Плиска и полицията няма да се самосезира за този вандалски акт и грубо поругаване на паметниците на нашите герои! Както не се самосезираха и за счупеният паметник на редактора на Bulpress заради политическата му позиция да се бори срещу управляващите !

И така, ако до сега в гр. Плиска единственият поруган паметник беше на моят баща сега вече тази практика се превръща в епидемия! Бездействието на полицията е видимо !

И ако случаят с гроба на Иван Пройнов е политически то тук става дума за вандализъм и оскверняване на християнски символи !
И всичко това пред очите на Бог на 20 м. от Църквата!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!