«
»
FacebookGoogle+

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните – членки на ЕС


Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните - членки на ЕС
Основен фокус на срещата бе представяне на разработената от БСП визия за бъдещето на Европа и предстоящото председателство на Съвета на ЕС

Основен фокус на срещата бе представяне на разработената от БСП  визия за бъдещето на Европа и предстоящото председателство на Съвета на ЕС, като възможност за България:


„Повече социална Европа в интерес на хората“.

Отчетени бяха продължителните усилия и конструктивната роля на ПГ на „БСП за България“ по изготвянето на общ проект  на Народното събрание по приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС в името на постигането на единодействие и национално съгласие по темата.

Председателят на НС на БСП представи позициите и действията на БСП, като най-голямата опозиционна сила, и отговори на поставените въпроси във връзка с актуални събития и процеси във вътрешно-политически план.

От страна на БСП в срещата участваха Деница Златева, заместник – председател на НС на БСП и Кристиан Вигенин, секретар по Външна политика и международна дейност на ПГ на БСП за България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Стани член на БСП

1 comment

  1. SusieSmall Reply

    I have checked your site and i have found some duplicate content,
    that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique articles, search for: Boorfe’s
    tips unlimited content

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *