«
»
FacebookGoogle+

Първи снимки от съвещанието на БСП в НДК!

Първи снимки от съвещанието на БСП в НДК!


Днес 21.07.2018г. БСП провежда национално съвещание в НДК

На национално съвещание БСП представя партиен документ за развитието на страната, озаглавен „Визия за България“.


Засягат се четири приоритетни сфери.

Проектът на БСП има за цел да представи нов модел на управление на страната с акценти върху икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване и образование.

Националното съвещание се провежда в зала 3 на НДК с начало 13.00 часа. На него присъстват членове на Националния съвет на БСП, представители на местната власт и на граждански организации, синдикати и експерти.

Първа говори Корнелия Нинова лидер на партия БСП, която открито призова всички за открит диалог, макар и да очаква разнопосочни мнения тя иска да ги чуе и нека има спор, заяви тя, че в спорът се ражда истината!

Новата визия на БСП ще бъде не БСП срещу ГЕРБ, а БСП срещу всички, срещу статуквото, отсече Корнелия Нинова!

И допълни, че и БСП е била част от всички управлявали досега, а ние ще допълним, че днешната БСП е напълно обновена и променена не само като лица и визия, а и като политики като бихме допълнили, че БСП е новата алтернатива на статуквото!
Очаквайте още подробности от събитието днес!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!