«
»
FacebookGoogle+

Румен Гечев пита: Другарю Кирил Добрев, ти къде се намираш

Румен Гечев пита: Другарю Кирил Добрев, ти къде се намираш


Разбойническо-мениджърската приватизация бе извършена от партията Близки, Роднини и Приятели, каза депутатът от БСП
„Другарю Кирил Добрев, ти къде се намираш? Така депутатът от БСП проф. Румен Гечев смята да се обърне към заместник-председателя на партията Кирил Добрев. Поводът бе изказването на Добрев, че лидерът на социалистите Корнелия Нинова е участвала в приватизацията на „Техноимпекс“ по правилата на правителството на Жан Виденов, чийто вицепремиер бе проф. Гечев.

„Не ме притеснява мнението на един колега, когато прави оценки на ръководители. Това, което ме притесни в неговото изказване, той каза, че Виденов и Гечев са писали правилата на прехода, а ние после живеем, творим и богатеем по тях“, продължи проф. Гечев пред Канал 3.


„Не е лошо да споделят финансовите си ресурси с останалата част на партията, визирам всички, които имат отношение към прехода. Не виждам причини да изключим Кирил Добрев от този кръг“, каза още той.

Професор Гечев отхвърли категорично внушенията на Кирил Добрев, че „за приватизацията, наречена справедливо от народа разбойническо-мениджърска, той слага воденичния камък на моята партия, на БСП – това не е приемливо.“

За Румен Гечев приватизацията е извършена от една особена партия: „БРП – Близки, Роднини и Приятели, тази силна партия приватизира за жълти стотинки българската икономика“.

Икономистът изрази недоумението си, че Корнелия Нинова още не е реагирала на изказването на своя заместник.

„Аз съм изненадан, че тя не се разграничава от думите на своя заместник вече втори ден. Ще поискам обяснение на партиен форум“, заяви проф. Румен Гечев.
Източник epicenter.bg

1994 година Николай Добрев е бил завеждащ организационния отдел на висшия съвет на БСП. А директорите бяха при него на отчет. Отговора е в покойния баща и сина му има спомен на Калотина за Кирчо и до сега.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция: bulpress

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!