«
»
FacebookGoogle+

Страшният съд реши

Страшният съд реши


Страшният съд реши Битката между Валя Богданова и Корнелия Нинова Днес 28.04. 2018 г. гласуваха, че за изключването на членовете на БСП от Шумен и Хасково са допуснати процедурни грешки.

Наказаните не са били призовани да се явят и изключването е станало в тяхно отсъствие. Дори Националния Съвет не е гласувал единодушно за изключването им.


С това се нарушава член от устава.
Така хората на Валя Богданова победиха. Страшния съд върна на Националният Съвет да си реши казуса по изключване съгласно нормите на устава. Това е първата.загуба на Корнелия.

Тепърва битката и предстои да се доказва.
Засега една загуба не е загуба. Само ще мобилизира умрялата и опозиция. Но главния извод е: Независимо кой си, устава трябва да се спазва.

Над устава е само Бог !
По този начин приключи битката Нинова с Валя Богданова, председател на Страшният съд. Устава победи.
Сега в Шумен трябва сами да си решат проблемите!
Днес в града Нови Пазар и депутатът Иван Иванов говори пред членове и симпатизанти в камерната зала !

Около 30 човека дойдоха да го подкрепят!
От: Нови пазар предаде Стефан Пройнов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!