БСП: Социалисти от цялата страна отбелязват „Бузлуджа 2017” с многобройни събития

На 28 юли 2017 и 29 юли 2017 г. (петък и събота) ще се проведе традиционният събор на левицата на Бузлуджа.

На 28 юли 2017 г. (петък ) от 10:00 часа в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа, млади художници ще рисуват Дом-паметника Бузлуджа, като част от инициативата „Бузлуджа е на България“.

Това съобщиха от пресцентъра на Националния съвет на БСП.

От 12.00 часа социалисти от цялата страна, начело с лидера на БСП Корнелия Нинова, ще поднесат венци на мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора”.

В 13.00 часа ще бъде връчена наградата на НС на БСП за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора” в къщата музей на „Гео Милев”.

В 14.30 часа ще се проведе среща на представители на общинската организация на БСП –Стара Загора с Корнелия Нинова и депутати от ПГ на „БСП за България”. По време на нея ще се прожектира филмът „Векът на Виктор Шемтов” с автор Тома Томов, в регионалната библиотека „Захари Княжески”.

В 16.00 часа ще бъде даден старт на колоездачно състезание за Купа „Бузлуджа 2017 г.” пред хотел „Шампион” гр.Казанлък.

В 18.00 часа ще бъдат връчени наградите на победителите в колоездачното състезание и ще бъдат поднасени венци и цветя на Паметника на свободата на връх Шипка.

В 17.00 часа ще бъдат открити турнирите по футбол и тенис за Купа ”Бузлуджа 2017” – хотел „Шампион” гр.Казанлък, а на следващия ден в 10.00 часа е турнирът по баскетбол за Купа „Бузлуджа 2017” в гр. Стара Загора, в парк „Артилерийски”.

На 29 юли 2017 г. в 10.30 часа ще започва Националният събор на левицата „Бузлуджа 2017” на Историческа поляна. / focus-news.net

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!