Вяра Емилова: За да правиш политика, трябва да си близо до хората и да решаваш техните проблеми

Вяра Емилова: За да правиш политика, трябва да си близо до хората и да решаваш техните проблеми

„За да правиш политика, винаги трябва да си близо до хората и да решаваш техните проблеми”. Това каза Вяра Емилова член на ИБ на БСП пред БНР преди днешното заседание на ръководството на партията в Кърджали.

Тя припомни, че миналата седмица Изпълнителното бюро на БСП проведе заседание в  Брегово, където са поети и конкретни ангажименти към жителите на общината. „Преди това сме провеждали такива заседания в Стара Загора, Кюстендил и Видин.

Днешното заседание в Кърджали ще се проведе по покана на областното ръководство на БСП” каза още Емилова.

Тя добави, че тази инициатива не е случайна, защото ръководството на левицата счита, че когато се взимат управленски решения, трябва да бъде чуто мнението на българите. „Политика не трябва да се прави в кабинетите.

Политиката трябва да се прави с хората, да се поставят конкретни проблеми и да се търсят решения за тях. Така се случи и в Брегово, когато разбрахме за проблема и че държавата я няма- проведохме заседанието си там и вече изпълняваме ангажиментите, които поехме”, заяви Емилова.

Тя обясни, че един от тези ангажименти е  извършването на независима проба на качеството на питейната вода, за да се даде реална информация за него.

„Членовете на ИБ на БСП ежеседмично сме в районите си и не оставаме откъснати от проблемите им. Когато, обаче цялото ръководство на партията е в даден регион, могат да се взимат решения, които да предложим на най-високо ниво. Резултатът от работата по места се вижда, защото в БСП постъпват и много нови заявления за членство, защото хората виждат алтернативата у нас”, каза още Вяра Емилова.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!