Георги Свиленски: Управляващите не защитават българските превозвачи

Георги Свиленски: Управляващите не защитават българските превозвачи

Защо протестират, ако им е защитен интересът?

„На заседание на Съвета по транспорт на ЕС, в присъствието на министър Московски, както и на зам.-министъра по транспорт, когато е разглеждан пакета за мобилност, всички държави са си казали своите препоръки, само те са мълчали. Защо превозвачите ще протестират, ако им е защитен интересът?”

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Георги Свиленски пред Нова телевизия. По думите му, ако левицата не е алармирала за проблема с превозвачите, никой е нямало да му обърне внимание.

„Ако всичко бе ясно, нямаше преди дни комисар Булц да поиска да си дадем предложенията, защото нищо не сме представили и министър Московски да каже, че започват да ги пишат”, подчерта Свиленски.

Той не можа да разбере защо единодушно се е приело решение, с което се задължава Министерски съвет да вземе позиция по пакета за мобилност, след като такава вече има?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!