Главната задача на нашите дни !

Главната задача на нашите дни !

Главната задача на нашите дни! Историята на човечеството продължава и в наши дни.
От война към мир и обратно война.Войната я правят да се установи нов ред на разграбване.
Войната сега е катализатор на историята.

Капитализма има ново лице, стои наравно със Социализма. В България е нужно сега: да се съблюдава строга дисциплина на труда, да се престане да се краде от държавата, СТОП на Корупцията, да се води акуратно разхода на пари, да се създаде Индустрия.

Да се възстанови Химическата промишленост и Машиностроенето.
Главната задача е да се повиши производителността на труда. Но това става с обезпечаване на материална основа на Крупната Индустрия. Заедно с това трябва да повиши образователния ценз на трудовата маса.

Трябва да има Стройна Организация и Дисциплина на Труда.
Историческия опит на всички революции е икономически и политически. С буржоазната Демокрация вече ще прерасне на по друг етап. Ростоу описва в своя гениален труд в „Стадии на икономическия растеж в некомунистически манифест“.

В България е нужен индустриален преврат, а ние да сме потребително общество.
В момента сме свидетели на конвергенция на обществото.
Капитализма става по-социалистически, а бившите соцдържави по-либерални. Следователно, Новия етап на обществото е Дисциплинираща Процъфтяваща Демокрация.

Това е бъдещето на обществото. На този етап е Япония. Светът ще се развие в тази посока: Дисциплинираща Процъфтяваща Демокрация. от: Марио Трайков

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!