Деница Златева в Свиленград: Време е да покажем, че българите не сме втора ръка европейци!

Деница Златева в Свиленград: Време е да покажем, че българите не сме втора ръка европейци!
БСП за България предлага политики за социална и справедлива Европа

„Докато другите първо представяха листи, ние предложихме конректни политики за социална и справедлива Европа. Ние, от „БСП за България“, ще работим за равни възможности за хората от малките населени места – еврофондовете не бива да достигат само до шепа богоизбрани!

Време е да покажем, че българите не са втора ръка европейци!“ Това заяви Деница Златева, кандидат за евродепутат от „БСП за България“ на среща с граждани в Свиленград. По думите ѝ битката с корупцията не е само по високите етажи на властта в София, тя трябва да се води в цялата страна. По-късно през деня Златева проведе среща и в Ивайловград.

„Европа понякога изглежда далеч, но всъщност е много близо и това се усеща най-добре в пограничния Ивайловград. Евроизборите на 26 май са важни и решаващи за бъдещето на цяла България и нашият лозунг е справедливост сега! Справедливост за селата и градовете, справедливо разпределение на еврофондовете за малките земеделски производители и малките предприятия, забравени и пренебрегвани от досегашната власт.

Справедливост за пациентите, които са принудени да пътуват час и половина по разбити пътища до най-близката болница, докато други си разпределят обществени поръчки за милиони. Справедливост за всички – достойни доходи и работни места, които не зависят от това, за кого си гласувал. Справедливост за намаляване на неравенствата – социални, икономически, регионални, в България и Европа! Благодаря на жителите на Ивайловград, че са активни и не се страхуват, въпреки натиска от местната власт! Единственият шанс за промяна е – гласувайте!“, каза още Златева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!