Деница Златева и Цветелина Пенкова почетоха паметта на героите по случай 9 май

Деница Златева и Цветелина Пенкова почетоха паметта на героите по случай 9 май
В навечерието на 9-ти май, кандидатите за евродепутати от „БСП за България“ Деница Златева и Цветелина Пенкова почетоха паметта на героите ни – жертви на фашизма.

Те се включиха в шествието „Безсмъртен полк“, което се организира за четвърта поредна година заедно с Руски клуб „Единство“, гр. Търговище. По-късно Деница Златева и Цветелина Пенкова се срещнаха с граждани на Търговище.

Цветелина Пенкова обясни колко много млади хора биха се върнали в България, ако имаха възможност да работят достойно в страната си. Основната й цел е да работи в тази насока.

Деница Златева подчерта, че изборите за Европейски парламент са важни за България, защото от тях зависи- дали ще успеем да променим България.

Тя обясни, че при срещите си из страната усеща много гняв у хората и това е разбираемо, когато милиарди се разпределят безотчетно на приближени до властта, а същевременно няма пари за достойни пенсии на възрастните хора.

„Политиката на правителството по отношение на старите хора ги обрича да живеят с мизерни доходи, без адекватни социални услуги, без гарантирано болнично обслужване, докато малцина „бойкоизбрани“ си построиха палати с техните пенсии“, заяви Златева.

Кандидатът за евродепутат подчерта, че най-важното е на 26 май да се поздравим с победа за „БСП за България“, защото това е единственият начин да върнем България на обикновените хора.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!