Кирил Добрев: Ромите пак станаха цигани


Кирил Добрев: Ромите пак станаха цигани

Примерът как се правят избори в България е нагледен в Галиче! Галиче когато циганите решават кой кого и с кого ще управлява!

Показно е, че от ВМРО влязоха в обяснителен режим, че за тях гласуват цигани!
Капанът, в който влезе Кирил Добрев е създаден от самият него, но така пък БСП получава ефир в медиите, които обслужват властта!
Вярно е, че всяко чудо за три дни, но пък циганите са тези, които решават изборите у нас!

Иначе казано там където никой не дава пари циганите си гласуват по съвест, а по съвест означава БСП и всеки, който е в неравностойно положение, всеки, който роптае срещу геноцидът на ГЕРБ си гласува за БСП!

И колкото и от ГЕРБ да се снимат с Цигани те навсякъде ще гласуват за БСП, защото дали си циганин, Българин или Турчин и Арменец всеки един има едни и същи социални проблеми, всички искаме едно и също – да можем да си платим сметките спокойно и да изучим децата си, но това в епохата на ГЕРБ става все по-трудно и тази социална несправедливост води до повишено гласуване за БСП!

И така няма да има секция в България където цигани да не гласуват за БСП ! Този медиен капан обаче е създаден от Кирил Добрев, защото тогава той ще бъде вкаран в обяснителен режим когато ромите гласуват за БСП и тук е тънкият момент – безплатен ефир !
Всеки път Добрев ще бъде привикван в медиите и ще му се припомнят думите му за Галиче и циганският вот къде и колко за ГЕРБ и БСП !

БСП в лицето на Кирил Добрев абсолютно целенасочено си спечели ефирно време по темата за циганите!
Иначе всички политици на циганите казват Роми, а сега пак станаха цигани !

И така циганите или ромите видяха свят, видяха какво е да живеят в социален благодат, видяха дето се казва „какво е да ги уважават като бели хора“ като се изключва расисткият превод на думите !
Циганите вече искат хубав живот и затова ще гласуват за опозицията!
А що се касае за така наречените патриоти всеки един опит да се задържат в политическото пространство е агония на техният електорат!

Рекорда на ГЕРБ е в Игнатиево !

Болките от любовните им взаимоотношения с Борисов може да са преминали, но срамът от този срамен акт остава и той е в техният електорат!

Кирил Добрев много умело нарече ромите цигани и така спечели не само ефир, не само !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!