Кой кого плюе в БСП и защо?


Скандал! Депутат от БСП точи партийната каса за лични нужди (ДОКУМЕНТ)

С партийни пари на Областния съвет на БСП във Варна са плащани сметките за СОТ за апартамент на депутата Красимир Янков. Това става ясно от договор между Областния съвет на партията в морския град и варненска охранителна фирма, сключен на 02.07.2015 г. за срок от една година. В договора въпросният обект е описан като частен дом, а за отговорник и лице за контакт самият Янков. Проверка установи, че той има и регистрация на адреса, а разходните ордери потвърждават, че сметките за охрана са плащани с пари на партията.

Красимир Янков не крие амбициите си за вътрешен министър, гонейки в парламента всяка тема по сигурността. Учудване буди фактът защо при този скандален случай той е против закона за частните охранители, при положение, че самият той е ползвал такива, и то на гърба на БСП. Тепърва се задава нов скандал с него и приближения му кмет на Провадия Филчо Филев, срещу когото днес от ГЕРБ внасят до главния прокурор сигнал за злоупотреби. Според запознати лично Янков е лобирал за това Филев да получи подкрепата на БСП.

Източник: blitz.bg

Кой е идеолога на статията?
Нормално да е от БСП и то от най-горните етажи и какво ще спечели с тая статия като оплюе евентуалния кандидат за поста председател?
Може би идеолога сам ще играе или чрез негов близък приятел за поста председател?

От тия борби в БСП, тя се самоизяжда.
Затова БСП не е първа политическа сила вече 13 години.
Знаеше се кой е идеолога на статията, но той да не забравя, че има бумеранг. В живота има принцип – днес ти мене, утре аз теб.

С такива междуличностни дразги БСП не печели, а напротив – губи авторитет сред народа.
Затова върховете на БСП да престанат да се плюят, а да се обединят. Само сплотена БСП може да е първа политическа сила, а на БСП това и трябва – първа политическа сила.
Кой кого плюе в БСП и защо?

Коментарът от Социалната мрежа подписан като Михайл Горбачов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!