Корнелия Нинова: Бойко Борисов претърпя развитие

Корнелия Нинова: Бойко Борисов претърпя развитие


Добре е, че премиерът Бойко Борисов претърпя развитие, каза Корнелия Нинова. И от „гьол“ за Белене вече го оценява като стратегически важен обект за България!

Това не е развитие нито деволюцията на премиера и ние бихме добавили, че управляемият ни управляващ си мени мнението по всеки важен въпрос в зависимост от зависимостите си!

И така за спирането на „Южен поток“ Бойко Борисов може много да говори как е навредил на Русия и на Европа и колко държави са имали икономически загуби от тази негова зависимост задействана с едно натискане на копчето! Правителството на Борисов загубиха много време и много възможности през тези години, заяви Нинова !

От срещата на Медведев и Борисов става ясно, че Руската страна няма да се ангажира с преминаването на „Турски поток“ през България докато не получи Европейски гаранции от Европейската комисия !

Прави впечатление, че нашият премиер е оставил Руското и не само Руското правителство е с впечатление, че е човек на който не може да се разчита и думата му явно доказано не струват и пукната пара !

Защо обаче Българските избиратели му вярват остава загадка както е и загадка дали наистина са гласували тези хора за него и ГЕРБ? Вижте цялата пресконференция дадена от Корнелия Нинова !

Прави впечатление, че Корнелия Нинова говори доста дипломатично и меко за премиерът ни и не нарича с истинските думи, но това е политически и културен език доста дипломатичен и доста премерен !
Ние обаче виждаме, че когато става дума за истински важни и стратегически за България проекти касаещи бъдещето ни БСП винаги е вземала страната на България и нейните интереси, но за жалост ГЕРБ не могат да покажат такива резултати именно затова и когато става дума за гаранции не се искат такива от Борисов, който би трябвало да олицетворява страната ни, а от нашите началници в Брюксел както казва той самият !

Скъпи сънародници, време ли е държавата ни да си отстоява интересите свой и на бизнесът у нас, интересите на населението или трябва да сме свидетели на едно правителство от което нищо не зависи и единственото, което прави е да влошава качеството ни на живот!

За какво развитие говори Корнелия Нинова като грабежът продължава, а хората живеят все по-зле?

Кой не иска да се махнат мъртвите души от списъците попита Нинова?
За какво развитие говори Корнелия Нинова като грабежът продължава, а хората живеят все по-зле?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!