Корнелия Нинова в Русе: БСП е гарант за сигурност и стабилност

Корнелия Нинова: Борисов се подигра с тревогите на хората за африканската чума
“Съвсем закономерно е да избухне народното недоволство. Неадекватните реакции на властта задълбочават кризата.

Осъждаме агресията и насилието във всичките му форми. Единственият изход е оставка и нови избори. Но в този критичен за България момент, БСП е гарант за сигурност и стабилност.”

Това заяви в Русе Корнелия Нинова, където се срещна с кмета Пенчо Милков и с членове и симпатизанти на БСП. Нинова посочи, че последователни и категорични позиции на БСП в последните четири години дават на партията легитимност в борбата срещу задкулисието и мафията:

“Сега е важно да не допуснем прекият избор на председател да дестабилизира партията и да ни отклони от пътя, който следваме в последните години.” “На 12 септември не избираме просто председател , а решаваме посоката, в която ще се движи партията в следващите години. От този избор зависи и как ще се развият политическите процеси в следващите месеци”, подчерта кандидатът за втори мандат за председател на БСП. “Моята позиция е ясна- четири години отказвах явна или скрита колаборация с ГЕРБ . И днес смятам, че тя е невъзможна.

Опитите за мимикрия на такъв съюз под формата на експертно или друго правителство са нереалистични. На страната са нужни нови избори и гаранция, че те ще бъдат честни”, подчерта Нинова. Преди срещата Корнелия Нинова се срещна с кмета на Русе Пенчо Милков и му благодари за активните му действия като кмет.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!