Корнелия Нинова запозна посланиците на страните-членки на ЕС с приоритетите на БСП

Корнелия Нинова запозна посланиците на страните-членки на ЕС с приоритетите на БСП

По покана на Председателя на НС на БСП Корнелия Нинова се проведе среща на представители на ръководството на БСП и Парламентарната група „БСП лява България“ с посланиците на страните-членки на ЕС

В срещата взеха участие Том Ван Орсхот, посланик на Холандия, страната –председател на Съвета на ЕС, и посланиците на Великобритания, Федерална република Германия, Франция, Гърция, Дания, Кипър, Полша, Словашката република, Унгария, Финландия, Хърватия, Чешката република и ръководителя на Представителството на ЕК в България както и представители на мисиите на Италия, Португалия, Ирландия, Испания, Австрия и Белгия.

Корнелия Нинова запозна посланиците с основните приоритети на БСП, подготовката за предстоящите президентски избори и провеждане на вътрешнопартийно допитване, утвърждаването на партията като силна и конструктивна опозиция, законодателните инициативи в областта на анти-монополното законодателство и изработването на национален план за развитието на България в тясно сътрудничество със съсловни, браншови и неправителствени организации. БСП започва активна работа по изготвянето на цялостна концепция за съдебна реформа и борба с корупцията.

В срещата взеха също участие членовете на ИБ на НС на БСП Деница Златева и Драгомир Стойнев, Ангел Найденов, зам.-председател на ПГ на „БСП лява България“ и секретарите на Групата Кристиан Вигенин и Филип Попов.
Източник: bsp.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!