Корнелия Нинова към Бъчварова: Коя точно кампания и как БСП са пропуснали от януари до октомври 13 000 нелегално преминали мигранти?

Корнелия Нинова към Бъчварова: Коя точно кампания и как БСП са пропуснали от януари до октомври 13 000 нелегално преминали мигранти?
Корнелия Нинова: Как точно кампанията и БСП не изградиха оградата?

„Чух министъра на вътрешните работи в предаване да твърди, че предизборната кампания и БСП били виновни за случилото се в Харманли. И по-лошо, държавата няма да може да спре 5000 души, ако решат да прекосят границата. Специално да си обучаван за това, едва ли би могъл в едно изречение да събереш толкова безсилие и бягство от отговорност“.

Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова в профила си във Facebook. Тя попита, коя точно кампания и как БСП са пропуснали от януари до октомври 13 000 нелегално преминали мигранти, според официалната информация на МВР?

„Не е ли работа точно на тази госпожа да ги спре? Как точно кампанията и БСП не изградиха оградата?“, пита Нинова. Тя подчерта, че не общинските съветници от БСП, а правителството на Бойко Борисов е приело постановление за трайно заселване на бежанци в българските общини.

„И как не им разбраха главите какво им се случи на 13.11.2016 г. Ей заради такова безхаберие, плюене по БСП и некадърност да се справят с проблемите на хората, получиха вот на недоверие. Въпреки това не желаят да чуят разумни предложения за решения. Всичко знаят и всичко могат. За съжаление, пати народът“, допълва още Корнелия Нинова.
Източник: bsp.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!