Корнелия Нинова: Осъждаме остро варварската атака в Ница

Корнелия Нинова: Осъждаме остро варварската атака в Ница

Корнелия Нинова: Трябва заедно да се изправим срещу омразата и страха и неуморно да се борим за сигурен, свободен и мирен свят

Председателят на БСП Корнелия Нинова изпрати съболезнователни адреси до посланика на Франция н.пр. г-н Ксавие Дьо Кабан и Жан – Кристоф Камбаделис, първи партиен секретар на Социалистическата партия на Франция, във връзка с терористичния акт в Ница.

„От името на Българската социалистическа партия и от свое име изразявам най-дълбоки и искрени съболезнования. Солидарни сме със семействата на ранените и загиналите, като споделяме тяхната скръб и болка”, пише в съболезнователния адрес Нинова.

„Осъждаме остро тази варварска атака над мирни граждани, както и всички актове на тероризъм и насилие, които демонстрират незачитане на човешкия живот и подкопават основите на нашите общества.

Трябва заедно да се изправим срещу омразата и страха и неуморно да се борим за сигурен, свободен и мирен свят. В този тежък момент за Франция вярваме, че френският дух и Вашата държава ще се запазят все така силни, изпълнени с увереност и кураж”, пише още лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Източник: bsp.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!