Корнелия Нинова: Цялата държавна машина се включи срещу БСП с лъжи и манипулации

Корнелия Нинова: Цялата държавна машина се включи срещу БСП с лъжи и манипулации

НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ЛЪЖЦИ. ИЗОБЛИЧАВАМ ГИ

„Уважаеми българи, вчера изнесохме данни от писмо на Европейската комисия за спрени разплащания по една от оперативните програми за България“.

Това написа в профила си във Фейсбук председателят на НС на БСП Корнелия Нинова. „Цялата държавна машина се включи срещу нас с лъжи и манипулации. Днес Даниел Росарио, говорител на ЕК за земеделие и развитие на селските райони потвърди думите ми: „Плащанията по две от мерките в момента са прекъснати поради съмнения относно тяхното приложение“- заяви от Брюксел. За да се покрие тази новина, в битката услужливо се включи сайтът Блиц.

На опита на заместник – министъра да ме заговори, казах: ти кой си, този дето ме плаши със съд ли? Имам работа и не мога да се занимавам с теб. Тази реплика във въпросния сайт е представена като извинение. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ЛЪЖЦИ. ИЗОБЛИЧАВАМ ГИ.

„Очаквайте нови разкрития, по-тежки от тези, които аз представих, утре сутрин по Нова ТВ, директно от Брюксел“, пише още Нинова.
Източник:bsp.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!