Кристиан Вигенин: Борисов да каже за връщането на българския посланик в Русия. Премиерът защо мълчи?

Кристиан Вигенин: Борисов да каже за връщането на българския посланик в Русия. Премиерът защо мълчи?
Не може народните представители да стоят в неведение

„Струва ми се, че българският посланик в Русия Бойко Коцев ще остане дълго време в България. Когато има подобен световен прецедент, би трябвало да има взаимодействие между институциите.

Аз се учудих, че дори и президентът не е информиран за това, а също и народните представители. Поискахме министър-председателят да каже пред Народното събрание- какво всъщност се случва, а не да се информираме от медиите.”

Това заяви международният секретар на ПГ на „БСП за България” Кристиан Вигенин пред БНР.

Той допълни, че дори е било предложено премиерът да даде информация и на закрито заседание, за да не се притеснява да обясни случващото се.

„Не може народните представители да стоят в неведение”, категоричен бе Вигенин. Според него случаят с отравянето на Сергей Скрипал в Англия е довел до истерични реакции и последиците от това ще са дългосрочни, като България ще бъде от страните, силно потърпевши.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!