Лицето на промяната!

Лицето на промяната!


Този път от върха се започна промяната!
Първо Корнелия Нинова каза „народът иска промяна и аз ще им я дам“! Започна промяната със своят пост и вече никой да не може да бъде повече от два мандата председател на БСП !

Да няма депутати, които да бъдат повече от два мандата в парламента ! Срастването с властта е първата победа срещу олигархията !
Мажоритарен избор, мажоритарни кандидати !

Листите са пълни с доценти, лекари, професори, журналисти и всякакви хора от народа !Корнелия Нинова сред народа !

Ето Ви промяната, която хората пожелаха !
Говори се за промяна, но и се прави, трябва време да и се даде на столетницата стара вече с нова премяна и с ново лице, вече без да има негативи, защото в последните десет години и повече БСП не е участвала във властта и народа трябва да признае това !

Да си в опозиция е като да си в инквизиция – всички медии и лостове на властта са срещу теб и твоят народ, срещу твоите хора, срещу твоите политици, срещу всичко българско и родно, срещу всичко народно !

Повече от десетилетие народа страда, бизнесът е подложен на рекет, пенсионерите са подложени на изтребление, а всеки работещ на мизерно унижение !
Повече от десетилетие олигарси живеят в разкош, а народът няма и за хляб пукнат грош!

Наричат я „Госпожа лъжа“ без нищо да е обещала, без да е излъгала никой до сега !
Наричат я с грозни епитети, а тя е просто една жена, жена с дух като орлица разперила криле над своята нация, понася всички скандали и интриги, силна е и това се вижда !

Сълзи пролива по селата надникнала в болката на народът онеправдан, видяла тя народната любов и това я тика, това ще да я крепи, че народът някой трябва да защити !

Изчезваме като народ, като нация, изчезваме като държава и дори като територия, има заплаха и няма кой да се върне под бащината стряха !
Ако сега не се обединим зад една партия и една идея, ако сега не застанем ние зад нея утре ще е късно, утре просто няма да ни има като народ, като име на картата световна и ще се претопим като народ и ще изчезнем в тази евроинтеграция – дума използвана за заличаване на една нация !

И ако днес не застанем зад една идея, зад Корнелия, зад нея какво ще да им завещаем на идните не знаем !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!