Николай Цонков: Цветанов няма право да говори за морал в политиката

Николай Цонков: Цветанов няма право да говори за морал в политиката
ГЕРБ е олицетворение на корупцията и злоупотребата с власт в България

„Цветанов очевидно остава в политиката, защото това, че се оттегля от парламента, не означава нищо.

Правителството остава  и с това моделът на кражби, злоупотреба с власт, политически рекет и конфликт на интереси ще продължи”. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България” Николай Цонков пред БСТВ.

Той коментира, че  това показва самозабравата, в която живеят Борисов, Цветанов и всички, които са около тях.  Цонков каза още, че премахването на модела на Бойко Борисов и ГЕРБ минава през предсрочни парламентарни избори.

Николай Цонков припомни, че за апартаментите на Цветанов се говорeше още през 2013 г. и тогава той остана в политиката. „Сега, в същата ситуация, той продължава арогантно да обяснява как работи за каузата ГЕРБ. Явно „каузата ГЕРБ” е тези, които управляват да продължават да крадат още за сметка на българския народ. Още по недостойно е да се говори как те се борят с корупцията, защото ГЕРБ е олицетворение на корупцията и злоупотребата с власт в България”, заяви Николай Цонков.

Той попита- може ли, когато говорим за ниски доходи, борба с бедността, когато хората са докарани до ръба на оцеляването, Цветанов да си купува поредния, седми, апартамент?

„Цветанов няма право да говори за морал в политиката. Това е началото на края на ГЕРБ, въпрос на месеци е те да си отидат. Отидат ли си те, си отива и моделът, установен през последните 10 години”, категоричен бе Николай Цонков.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!