Партията на Николай Цонев подкрепя Румен Радев

Партията на Николай Цонев подкрепя Румен Радев
Партията на бившия министър на отбраната Николай Цонев ще подкрепи кандидатурата на ген. Румен Радев за президент.

В обръщение към симпатизантите на „Нова алтернатива“ Цонев коментира, че страната има потребност от държавен глава който да бъде „успешен посланик и защитник на националните ни интереси“.

„Политическа партия „Нова алтернатива“ и аз, в качеството си на неин лидер, през последните няколко седмици имахме достатъчно възможности да анализираме различните конкуренти в предстоящите избори за президент, техните цели и задачите“, посочва Цонев в обръщението.

Според него след всичките 21 кандидати за президентски пост впечатление прави единствено Радев – „един доказал се професионалист, със сила на волята да постига успехи, благодарение на личните си качества и положените усилията“.

„Той е мислещ човек, притежаващ пластичността на духа да овладява критични ситуации, същевременно, и с познанията, които да покажат най-правилния избор от всяка ситуация. В негово лице ние откриваме успешната алтернатива за президент.

Днес се обръщам към всички наши приятели и симпатизанти, за да изкажа подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП „Нова алтернатива“ , както и лично моята подкрепа, за ген. Румен Радев и неговата кампания в изборите за президент. Призоваваме нашите сподвижници да гласуват с номер 13 на предстоящите избори!“, се посочва още в обръщението на Цонев.
Източник: offnews.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!