Подписано от Корнелия Нинова ! От червената кухня!

Подписано от Корнелия Нинова ! От червената кухня!


Корнелия Нинова привърженик на Станишев ли е?
През 2012 година Корнелия въпреки, че е била освободена от изпълнителното бюро остава вярна на Станишев спрямо Първанов.
По-късно през юли 2014г.
Нинова се бори за председател .
Остава на трето място след Михов и Стойнев.

Две години по-късно на редовния 49 конгрес Нинова на балотаж с подкрепата на Дъбов , Добрев, Гергов, Овчаров побеждава Михов и става председател на БСП. През август 2016г. сключва споразумение с АБВ за обща кандидатура за президент на България.
Тайни канали говорят, че АБВ подава генерал Радев за президент.

Той печели срещу кандидатурата на ГЕРБ. АБВ къде са сега в политически план?
Никъде.
И защо ?
Отговора е в бъдещето.
Ще видим през есента на 2021 година президента Първанов кой ще подкрепи? Дали като е била вярна на Станишев нейните евродепутати и другите и колеги / председатели на социалистическите партии ще подкрепят Станишев отново за президент на ПЕС .Подписано от Корнелия Нинова ! От червената кухня!

А Нинова в момента е заместник председател на социалистическия интернационал. Факт е обаче, че Корнелия Нинова е фактор в Българската политика, а Станишев и Първанов са вън от играта ! Факт е и че БСП се отърси от старите си коалиционни партньори !

Факт е, че и в БСП има много млади хора с идеи и много хора от гражданската квота !
Факт е и че освен БСП друга реална опозиция не съществува в страната ни срещу ГЕРБ !
Факт е че и Нинова върви нагоре, но има и една стара общинарска приказка „помни хората по пътя си нагоре, защото на връщане пак тях ще срещнеш“!

И както каза за нея самият Румен Овчаров, че „тръгнеш ли надолу спиране няма, но засега Корнелия Нинова върви нагоре“!

Думите на Румен Овчаров са: „До момента, в който Корнелия печели битките си и трупа обществено доверие Корнелия все още върви нагоре! Наполеон е казал когато вървиш нагоре винаги можеш да спреш, а тръгнеш ли надолу спиране няма“!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!