Явор Божанков: Агресията в обществото ни е на много нива – от училище до пътя

Явор Божанков: Агресията в обществото ни е на много нива – от училище до пътя
Аз преживях нещо ужасно, но това е ежедневие за много хора

„Агресията в обществото ни е на много нива – от училище до пътя. Аз преживях нещо ужасно, но това е ежедневие за много хора“.

Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“ Явор Божанков пред Нова телевизия. Според него това е предмет на сериозен разговор, защото причините са изключително дълбоки.

„Обществото ни стига граница, която, ако бъде премината, няма връщане назад“, каза още той. Божанков обясни, че в петък, докато е карал по магистрала „Хемус“ посока Варна, по време на изпреварване, зад него е застанал друг автомобил и започнал да присветва с фарове.

„Поведението беше доста агресивно. В първия момент си помислих, че това е автомобил със специален режим на движение, но след това видях, че е цивилен“, посочи депутатът от левицата.

След като Божанков се е прибрал в дясната лента, другият автомобил се е изравнил с неговия и отвътре насочили пистолет към него.

„Бях много стъписан, защото не е станало нещо, което да предизвика такава агресия или гняв“, допълни той. Веднага след разминаването депутатът от левицата подал сигнал на 112 и малко по-късно колата била открита и спряна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!