Корнелия Нинова във Фейсбук: От безсилие и паника Борисов губи връзка с реалността

Нинова: В случая с НАП - жертвите плащат за престъплението, извършено спрямо тях

Днес, в паниката си от ескалиращата криза с водата и боклука, министър-председателят Борисов откри “Белене “, но не атомната централа.

Той каза: “Ако има хора, които са нарушили закона, тук наблизо е Белене, където да завършат кариерата си. Това е борба с корупцията”.

Очевидно премиерът в безсилието и паниката си губи връзка с реалността и тръгва на хаотична саморазправа с цел собственото си спасение и прехвърляне на отговорност. Разрешенията за внос, складиране и преработка на боклук са отговорност на Министерството на околната среда и водите чрез неговите агенции.

Ето ви един виновен министър. ВиК дружествата се управляват от Министерството на регионалното развитие и благоустройството- втори виновен министър. Третият май трябва да е самият премиер.

Защото: “министър-председателят ръководи общата политика на правителството и координира дейността на членовете на Министерския съвет по нейното осъществяване.” Тоест, имаме поне трима кандидати за новия ”курс” за борба с корупцията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!