Путин с важен урок за младите руснаци, разкри тайната на успеха (ВИДЕО)

Путин с важен урок за младите руснаци, разкри тайната на успеха (ВИДЕО)

Специално бе началото на учебната година за възпитаниците на гимназия №2 във Владивосток. В Деня на знанието при учениците дойде Владимир Путин

Заедно с вицепремиера Олга Голодец, помощникът на държавния глава Андрей Фурсенко и ръководството на Приморския край президентът огледа учебните стаи и разговаря с гимназистите. „Успехът идва при тези, които се стремят към него. Имате специално училище, то е базово за работа с момчета, които се стремят към успеха и могат да го постигнат. Това е площадка за работа с надарени млади хора”, каза Путин.

Путин заяви още, че хората, които претендират за власт, не трябва да си вирят носа. „Амбициите са хубаво нещо, но самохвалството е лошо”, добави руският президент. „От момента, в който човек си помисли, че е повече от другите, започва да губи”, каза още той.

Втората гимназия се смята за едно от най-добрите училища в Далечния Изток на Русия. Учениците учат едновременно 6 чуждестранни езика, включително корейски и японски.

Президентът също покани гимназистите на церемонията по откриването на океанариума на остров Руский. На нея ще присъстват японският премиер Шиндзо Абе и президентът на Южна Корея Пак Кин Хе.

Президентът също приветства факта, че учениците поддържат постоянен контакт със своите корейски връстници от страните в Азиатскотихоокеанския регион.

На въпрос на ученици за това, какво е да управляваш страната в течение на много години, държавният глава заяви, че той не може да отговори на този въпрос и добави, че „хората определят това чрез изборите, на които идват и гласуват”.
Източник: blitz.bg/


Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!