СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПОДГОТВИЛ ФЕНОМЕНАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА БЪЛГАРИЯ! ВИЖТЕ САМО КАКВО Е НАМИСЛИЛ!

СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ПОДГОТВИЛ ФЕНОМЕНАЛНА ИЗНЕНАДА ЗА БЪЛГАРИЯ! ВИЖТЕ САМО КАКВО Е НАМИСЛИЛ!
Очаквайте премиерата на книгата през декември – споделя в интервю за „България днес“ актьорът Стефан Данаилов

„Често обичам да казвам, че сега съм кротък, понеже не мога да ходя много, а и не виждам. Но сега съм доста смирен, но не искам да кажа, че се отдавам на безвремие. Постоянно гледам да съм в час, да чета, да гледам различни неща, постоянно да се информирам.

Винаги съм бил действен човек, сега на морето понякога ми е добре просто да го гледам, приятно ми е по друг начин да съм тук. Преди все свързвах морето с купоните, сега вече не е така, сигурно е от възрастта“ – споделя Стефан Данаилов.

На въпроса дали е преодолял депресията, Стефан Данаилов отвръща: „Нормално е да имам временна такава. Овладяха я лекарите.

Непрекъснато си повтарям, че трябва да продължа, че ето сега ще имам нов клас, имам деца, внуци, роднини. Искам всичко, за което сме си мечтали с Мария, да се сбъдне. Всеки път казвам на младите, че трябва да се радват на живота, защото човек един е млад. Тогава имаш една изключителна енергия, усмихната, а след това вече по-късно идва разочарованието, проглеждането за много неща.

На въпроса: „Вие докъде стигнахте с вашата книга за живота?“, Стефан Данаилов отговаря:

„Пиша я още, през декември, дай Боже, тя трябва да излезе за 75-ата ми годишнина. И сега си припомням някои събития, които са много по-различни сега, от тази моя гледна точка, като я сравнявам с миналото ми, т.е. с младостта ми.

Но аз не мога да си кривя душата – аз съм щастлив човек и живея много хубаво. Всичко в живота съм постигнал“. / bradva.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!