«
»
FacebookGoogle+

Елена Йончева за състоянието на българската граница!

Елена Йончева за състоянието на българската граница!„Фактите в „Граница“ са в интерес на #България
 . Обявявам и гражданска платформа за сигнали за корупция.”

Това каза народният представител и говорител на ПГ на #БСПзаБългарияElena Yoncheva след представянето на филма си „Граница” в Национален дворец на културата – НДК. Тя изрази надежда, че и журналисти също ще се включат в инициативата й.

„Надявам се наистина от това да излезе нещо сериозно и тази държава да тръгне напред“, каза Елена Йончева. По думите й, изнесените факти са в интерес на сигурността на България. Във филма, журналистът прави сравнение между цената на българското съоръжение и тази на гръцко- турската граница.

На българския данъкоплатец един метър ограда е струвала 500 евро, а на гръцкия 250 евро. Освен това Йончева онагледява с факти, че в Хасковска област от 33 километра съоръжение, едва 10 километра е двуредово, а другото разстояние е едноредово.

По време на изготвянето на своя филм, Елена Йончева успява да снима преминаващи на територията ни мигранти, които от турска страна прескачат със стълба. Филмът показа и снимки, направени от мигранти, които се разпространяват между тях, за да се види колко безпрепятствено се преминава през българската ограда.

Елена Йончева е успяла да заснеме и множество прорязни участъци на съоръжението, направени с ножица, през които идващите мигранти преминават безпрепятствено и след това прикриват с четки за зъби, клони и др. Йончева е заснела във филма и служител на „Гранична полиция“, който е категоричен, че за да се случва това, то се покровителства от много високо ниво.

На представянето на филма на Елена Йончева присъства лидерът на #БСП Корнелия Нинова, зам.-председателят на левицата Кирил Добрев, политолози, журналисти и граждани.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

„Граница”

„Фактите в „Граница“ са в интерес на #България . Обявявам и гражданска платформа за сигнали за корупция.” Това каза народният представител и говорител на ПГ на #БСПзаБългария Elena Yoncheva след представянето на филма си „Граница” в Национален дворец на културата – НДК. Тя изрази надежда, че и журналисти също ще се включат в инициативата й. „Надявам се наистина от това да излезе нещо сериозно и тази държава да тръгне напред“, каза Елена Йончева. По думите й, изнесените факти са в интерес на сигурността на България. Във филма, журналистът прави сравнение между цената на българското съоръжение и тази на гръцко- турската граница. На българския данъкоплатец един метър ограда е струвала 500 евро, а на гръцкия 250 евро. Освен това Йончева онагледява с факти, че в Хасковска област от 33 километра съоръжение, едва 10 километра е двуредово, а другото разстояние е едноредово. По време на изготвянето на своя филм, Елена Йончева успява да снима преминаващи на територията ни мигранти, които от турска страна прескачат със стълба. Филмът показа и снимки, направени от мигранти, които се разпространяват между тях, за да се види колко безпрепятствено се преминава през българската ограда. Елена Йончева е успяла да заснеме и множество прорязни участъци на съоръжението, направени с ножица, през които идващите мигранти преминават безпрепятствено и след това прикриват с четки за зъби, клони и др. Йончева е заснела във филма и служител на „Гранична полиция“, който е категоричен, че за да се случва това, то се покровителства от много високо ниво. На представянето на филма на Елена Йончева присъства лидерът на #БСП Корнелия Нинова, зам.-председателят на левицата Кирил Добрев, политолози, журналисти и граждани.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 13 ноември 2017 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *